سوال و جواب در مورد نکات شیرینی

فهرست مطالب

سوال و جواب در مورد شیرینی 

#سوال_و_جواب_مفید_شیرینی

۱-در پختن شیرینی ها از چه نوع هل و چه قسمت آن استفاده می شود؟
ج: پوست ومغز هل

۲-جهت فرم گرفتن ۲۵۰گرم خامه میزان پودر قند وسفیده تخم مرغ چقدر است؟
ج: ۲عدد سفیده ویک چهارم لیوان پودر قند

۳-برای تهیه مرنگ پس از زده شدن سفیده وپودر قند آن را به کدام روش می پزیم؟
ج:بن ماری

۴-مدت پخت کیک در ظرفهای دیواره کوتاه مانند سینی حدودا چقدر است؟
ج:۲۰دقیقه

۵- جهت شفاف وغلیظ شدن شربت زولبیا وبامیه از کدامیک از موارد زیر استفاده می نمایم؟
ج: بادکا

۶- برای پختن اغلب شیرینی های خشک درجه حرارت فر باید چند درجه فارنهایت یا سانتی گراد باشد؟
ج: ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۵سانتی گراد

۷- برای تهیه اغلب شیرینی وکیک ها بهتر است فر را چند دقیقه قبل روشن کنیم؟
ج: ۱۵دقیقه

۸- برای جلوگیری از شکرک زدن شیرینی که با یک کیلو شکر درست می شود میزان جوهر لیمو باید چقدر باشد؟
ج: ۲/۱ (نصف) قاشق چایخوری

۹- علت سفت نشدن سفیده تخم مرغ هنگام زدن چیست؟
ج: کهنگی تخم مرغ،چرب بودن کاسه،مخلوط شدن کمی زرده با آن

۱۰- وزن یک لیوان روغن ویک لیوان آرد چقدر است؟
ج: ۲۵۰ گرم و۱۲۵گرم
۱۱- برای ریختن بکینگ پودر در داخل مایه کیک بهتر است آن را با کدامیک از موارد زیر مخلوط کنیم؟
ج: با آرد

۱۲- اگر در زمان پخت پف کیک بخوابد علت آن چیست؟
ج: آرد آن کم است

۱۳- در صورتیکه شکر شیرینی بیش از حد باشد چه اشکالی به وجود می آید؟
ج: شیرینی سفت می شود

۱۴- برای کدامیک از شیرینی های زیر کف سینی را کاغذ می اندازیم؟
ج: گردویی

۱۵- کدامیک از شیرینی ها نیاز به فرم ندارد؟
ج: ساق عروس

۱۶- کدامیک از شیرینی های زیر پس از بیرون آوردن از فر تا زمانیکه کاملا خنک نشود نباید دست زد؟
ج: نخودچی

۱۷- برای تهیه مارمالاد در هر ۱کیلو میوه چه میزان شکرو چه مقدار پودر ژلاتین استفاده می کنیم؟
ج: ۱کیلو شکر و۱قاشق سوپخوری پودر ژلاتین

۱۸- اندود کردن یعنی چه؟
ج: مالیدن زرده تخم مرغ روی شیرینی ونان،مالیدن یک عدد تخم مرغ کامل روی شیرینی،مالیدن سفیده تخم مرغ روی شیرینی ونان

۱۹- در کدامیک از کیک های زیر بعد ازمخلوط کردن آرد آن را با همزن می زنیم؟
ج: کیک خرما

۲۰- جهت کشدار شدن بستنی کدامیک از موارد زیر استفاده می شود؟
ج: ثعلب

۲۱- درکدامیک از شیرینی های زیرمارمالاد یا مربا مصرف میشود؟
ج:مشهدی
۲۲- برای تزیین نان برنجی کدامیک از موارد بطور سنتی استفاده می شود؟
ج: تخم خرفه وتخم پرنیان

۲۳- آرد قنادی بهتر است از کدام قسمت گندم باشد؟
ج: آرد لایه مرکزی گندم

۲۴- کدامیک از اسانس های زیر هم به صورت مایع وهم بصورت پودری وجود دارد؟
ج: وانیل

۲۵- برای پخت کدامیک از مرباهای زیر نیاز به آهک داریم؟
ج: کدو

۲۶- برای تهیه نان پنچره ای کدامیک از نشاسته های زیر مورد استفاده است؟
ج: نشاسته گل (گندم)

۲۷- وزن یک لیوان آب برابر است با وزن…
ج: روغن-شیر-شکر

۲۸- مواد لازم پولکی چیست؟
ج: شکر-آب-سرکه

۲۹- اگر خمیر آماده مدت زیادی بماند چه تغییری می کند؟
ج: حالت لاستیکی پیدا می شود

۳۰- علت عمل نکردن مایه خمیر چیست؟
ج: داغ بودن آبی که به آن اضافه می کنیم،نگهداری در معرض نور،نگهداری در جای گرم ونامناسب

۳۱- بهترین نوع روغن جامد مورد مصرف در قنادی کدام است؟
ج: روغن صاف وسفید

۳۲- در پخت سوهان عسلی چه موقع زعفران را اضافه می کنیم؟
ج: وقتی مایه سوهان پخته شد

۳۳- برای تهیه کرم رویال از کدامیک از موارد ذیل استفاده می شود؟
ج: سفیده تخم مرغ وپودر قند

۳۴- جهت تهیه برشتوک نخودچی طریقه کار به ترتیب چگونه است؟
ج: ابتدا روغن را داغ کرده،آرد نخودچی را اضافه می کنیم بعد ازتفت کامل از روی گاز برداشته پودر قند وهل را اضافه می کنیم

۳۵- کدامیک از موارد زیر در کیک اسفنج بکار نمی رود؟
ج: روغن

۳۶- علت ترک خوردن سطح کیک چیست؟
ج: داغ بودن بیش از حد فر

۳۷- در کدامیک از موارد زیر مایه خمیر بکار می رود؟
ج: رولت خرما

۳۸- در کدامیک از شیریی های ذیل آرد شکرپاره بکار می رود؟
ج: شیرینی کرکی

۳۹- در تهیه کدامیک از شیرینی های زیر ارده بکار می رود؟
ج: میکادو

۴۰- برای کدامیک از کیک های زیر ته سینی را کاغذ نمی اندازیم؟
ج: کیک باقلوا

۴۱- زمان پخت کیک در ظرفهای دیواره بلند چقدر است؟
ج: ۶۰دقیقه

۴۲- برای سفید شدن شکر از چه موادی استفاده می شود؟
ج: سفیده تخم مرغ

۴۳- تارت وپای جزء کدامیک از دسته های زیر است؟
ج: جز شیرینی های تروشیرینی های خش
۴۴- برای تزیین روی کیک کدامیک از وسایل زیر استفاده می شود؟
ج:انواع ماسوره وکاردک

۴۵- کدامیک از موارد زیر در سوهان کنجدی استفاده نمی شود؟
ج: عسل

۴۶- برای کمپوت معمولا برای یک کیلو میوه چه مقدار شکرو چه مقدار آب لازم است؟

ج: ۱لیوان شکرو۵/۲لیوان آب
شیرینی_پزی

0 0 رای ها
امتیاز این مطلب
guest
0 نظرات کاربران
Inline Feedbacks
دیدن تمام نظرات
0
لطفا نظرتو در مورد این مطلب بنویسx